El cicle de cinema d'autor en versió orginal esgota les entrades per al primer dia


  • Comparteix:

Prop de 170 persones omplen el cinema per veure'Mi vida sin mí' d'Isabel Coixet

Prop de 170 persones omplen el cinema per veure'Mi vida sin mí' d'Isabel Coixet

Èxit rotund de la primera sessió del cicle de cinema d'autor en versió original que organitzen l'Ajuntament i Cinesa. La sala número 1 dels cinemes de Sant Cugat s'ha omplert de gom a gom per veure la pel·lícula 'Mi vida sin mí', d'Isabel Coixet, mentre que moltes persones s'han quedat fora en esgotar-se les entrades.

El cicle de cinema d'autor en versió original que organitzen l'Ajuntament i Cinesa Sant Cugat ha començat amb molt bon peu. I és que la primera pel·lícula programada, 'Mi vida sin mí', ha aconseguit esgotar les entrades a la venda, prop de 170, deixant un bon nombre de santcugatencs amb les ganes d'entrar a veure-la.

Des de l'Ajuntament, l'alcalde ha fet una valoració molt positiva d'aquesta resposta, que segons assegura, és la mostra clara que a Sant Cugat hi havia una mancança en aquest sentit.

Lluís Recoder

La prova que hi havia una demanda important a Sant Cugat de cinema d'autorés que la resposta ha estat magnífica.


També els espectadors han sortit contents del cinema, no només per la pel·lícula, que ha fet plorar a més d'un, com per una iniciativa que asseguren que trobaven a faltar a la nostra ciutat.

Espectadors

Està molt bé. Crec que ja era hora perquè sempre havíem d'anar a Barcelona per veure versions originals.


Davant del ple d'aquesta primera sessió, Cinesa Sant Cugat es planteja destinar a aquest cicle, en properes sessions, una sala més gran, amb capacitat per uns 250 espectadors.

El proper film en versió original serà 'La habitación del hijo', que es podrà veure el dijous de la setmana que ve. Les entrades es podran comprar de forma anticipada a partir del dimarts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.