Performance de l'artista visual Eulàlia Rovira al Claustre


  • Comparteix:

Imatge promocional de la performance / Foto: Centredartmaristany.com

Imatge promocional de la performance / Foto: Centredartmaristany.com

El Claustre acull aquest dissabte la performance de l'artista visual Eulàlia Rovira 'Un cos exaltat governa una ment residual'. Es tracta d'una proposta complementària a l'exposició 'El 85% de la matèria', que es pot visitar al Centre d'Art Maristany (CAM). L'actuació començarà a les cinc de la tarda i és oberta per a tothom.

En l'obra, Eulàlia Rovira proposa fer una mirada a tot allò que d'una passada no es veu. En els seus treballs l'artista estudia la relació entre els materials i les formes en què estan fetes les coses, i els significats i les paraules que els designen.
'El 85% de la matèria' és un projecte artístic organitzat pel Centre d'Art Maristany que engloba un conjunt d'obres que giren entorn del préssec alquímic, la fruita de pedra que es va trobar al Monestir durant els anys 70, i de la idea que el 85% de la matèria de l'univers no es coneix, el que els científics anomenen l'antimatèria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.