Tecnologia i contes, a la programació de les biblioteques de Sant Cugat


  • Comparteix:

Les càpsules TIC seran protagonistes aquest mes / Foto: Biblioteques Sant Cugat

Les càpsules TIC seran protagonistes aquest mes / Foto: Biblioteques Sant Cugat

Els tallers de tecnologia i els contes seran els protagonistes a la programació de les biblioteques de Sant Cugat aquest febrer. Les càpsules TIC, a càrrec de Daniel Escofet, tractaran temes com els llibres electrònics, la gestió de contrasenyes i el control del correu electrònic des del mòbil. Per als més petits, l'Hora del Conte oferirà quatre sessions repartides pels tres centres de la ciutat: la Biblioteca Central Gabriel Ferrater, la de Volpelleres Miquel Batllori i la Marta Pessarrodona de Mira-sol.

ESCOLTA-HO

Les càpsules TIC arrencaran el 7 de febrer amb 'Aprèn a gestionar el correu electrònic des del mòbil' a la biblioteca de Mira-sol. Una setmana més tard, la biblioteca de Volpelleres acollirà 'Gestiona les teves contrasenyes amb seguretat'. El dia 21 serà el torn d''El llibre electrònic amb EBiblio' a Mira-sol i el 28, 'Calendari i Notes' de nou, a la Miquel Batllori.

L'Hora del Conte farà la primera sessió el 14 de febrer. Gemma Garcia presentarà a la Marta Pessarrodona 'Bèsties, Bestioles i Bestioletes'. El dimarts 20, el cicle es traslladarà a Volpelleres, on Blai Senabre oferirà 'La lluna la pruna'. També hi haurà contes en anglès amb 'The boy who cried wolf', a càrrec d'Helen Doron Sant Cugat, també a la Miquel Batllori.

Més enllà de tecnologia i contes, a la programació hi destaca també el taller 'Camufla't', on els més petits podran conèixer com els animals es confonen amb l'entorn en plena naturalesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.