Ajornat el concert d'Andrés Suárez al Teatre-Auditori de Sant Cugat previst per al 10 de febrer


Temes relacionats

El Teatre-Auditori arrenca dimarts que ve la nova programació amb el doblement guardonat 'inTarsi' (17/gen/17)


  • Comparteix:

Andrés Suárez havia de presentar el disc 'Desde una ventana' / Foto: Teatre-Auditori

Andrés Suárez havia de presentar el disc 'Desde una ventana' / Foto: Teatre-Auditori

El concert d’Andrés Suárez al Teatre-Auditori, previst per al dissabte 10 de febrer, ha quedat ajornat per 'motius d’agenda professionals' de l'artista. L'equipament santcugatenc informa que retornarà l’import íntegre de les entrades pels canals habituals de compra i que treballen per trobar una data en el futur. El cantautor gallec havia de presentar a Sant Cugat el nou àlbum 'Desde una ventana', en una gira que també el portarà al Teatre Joventut de l'Hospitalet el 16 de març.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha explicat a Cugat.cat que han decidit ajornar l'espectacle 'fins la temporada que ve' per motius d'agenda de l'artista i que qui tingui entrades per a l'espectacle podrà bescanviar-les per tiquets per al concert de l'Hospitalet de Llobregat.

Pep Tugues

És un concert que postposem. S'ha mantingut el concert de l'Hospitalet i qui tingui entrada amb nosaltres podrà anar a aquell concert i nosaltres properament ho posarem en marxa.


Suárez ha publicat fins ara set discos i és un dels joves cantautors estatals més reconeguts. Un centenar de concerts anuals els últims anys certifiquen el ganxo d'un artista que va començar la seva carrera com a músic de carrer, al Metro de Madrid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.