Belén Rueda obre 'El cuaderno de Sara' als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Els cinemes de Sant Cugat estrenen aquest divendres el thriller protagonitzat per Belén Rueda 'El cuaderno de Sara' i el film d'animació 'Cavernícola' que es podrà veure en català a Cinesa. Yelmo a més proposa 'El Hilo Invisible', la cinta amb la qual el guanyador de tres Oscar com a millor actor, Daniel Day-Lewis s'acomiada de la gran pantalla. La cinta té sis nominacions als Oscar.

ESCOLTA-HO

'El cuaderno de Sara'
Des de fa anys la Laura busca la seva germana Sara desapareguda enmig de la selva del Congo. Ni l'ONG per la qual treballa, ni l'ambaixada en té notícies fins que apareix una fotografia seva en un poblat miner de l'est del país. La Laura decideix viatjar a Kampala i des d'allà iniciar un perillós viatge al cor d'Àfrica.



'Cavernícola'
En Dug, un humà i en Cerdog, un senglar, són els protagonistes d'una aventura on l'Edat de Pedra i la de Bronze competeixen per fer-se un lloc a la història. Hauran d'ajudar la seva tribu a vèncer el malvat Nooth, jugant-s'ho tot en un partit de futbol.



'El Hilo Invisible'
Ambientat als anys 50, el film té com a protagonista el dissenyador Reynolds Woodcock, qui vesteix a la més selecta societat britànica, inclosa la reialesa. Per la seva trajectòria, ha conegut moltes dones que han passat per la seva vida d'una forma fugaç, però un dia apareix l'Alma, de qui s'enamorarà. Aquesta relació trastocarà la seva vida.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.