La nova junta de l'Entitat Sardanista, encapçalada per Elvira Anglès, planteja un 2018 continuista


  • Comparteix:

La ballada de Festa Major és un dels punts importants de l'entitat

La ballada de Festa Major és un dels punts importants de l'entitat

L'Entitat Sardanista de Sant Cugat planteja el 2018 amb nova junta de caràcter continuista i, encapçalada per Elvira Anglès, amb la intenció de mantenir i consolidar les activitats plantejades l'any passat. Les ballades mensuals a Octavià, la propera el 25 de febrer, es mantenen, així com els cursos de sardanes el dilluns al vestíbul del Teatre-Auditori. El gran acte de l'any serà, com és tradició, l'Aplec Sardanista, el 30 de setembre.

L'Entitat Sardanista vol continuar impulsant la secció anomenada Sardacant, que volen destinar a promocionar la sardana cantada. Es tracta d'un projecte que, ha explicat Anglès a Cugat.cat, encara està en una fase molt inicial, però que creixerà en el futur. El gran acte de l'any per a la colla tornarà a ser l'Aplec Sardanista, que es farà com és habitual l'últim cap de setmana de setembre, que enguany cau en 31.

Elvira Anglès

Més mans i més caps, perquè els caps pensen i diuen què podríem fer. No ho ha de fer una sola persona.


Elvira Anglès ha explicat que, de moment, està molt satisfeta amb el funcionament de la nova junta, especialment per la predisposició dels membres a aportar idees.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.