Els districtes es preparen per celebrar el Carnaval


Temes relacionats

Valldoreix celebrarà Carnaval diumenge que ve amb una nova ruta ( 3/feb/18)

10 consells per comprar les disfresses de Carnaval als més menuts ( 3/feb/18)

El ball de gent gran i les Giovenetes, principals novetats del Carnaval més inclusiu (23/gen/18)


  • Comparteix:

El Carnaval arriba a tota la ciutat

El Carnaval arriba a tota la ciutat

Mira-sol i la Floresta divendres vinent, i les Planes dissabte celebren el Carnaval amb activitats per a tota la família. L'AMPA de les escoles Catalunya i la Floresta, el Casal de Mira-sol, el Senglar Cultural i la Comissió de Festes de les Planes són les entitats que tiraran endavant la gresca. L'Ajuntament dóna suport a aquestes iniciatives.

Mira-sol
L'AMPA de l'escola Catalunya i el Casal de Mira-sol faran possible divendres vinent la festa infantil de Carnaval. La rua infantil, que arrencarà a dos quarts de cinc de la tarda davant el centre educatiu, serà l'acte central de la gresca, que acabarà al pati del Casal amb una xocolatada popular i animació infantil. També s'hi farà un concurs de disfresses i comparses.

La Floresta
L'escola la Floresta acollirà la celebració de la gresca divendres que ve a partir de les tres de la tarda, quan arrencarà la rua infantil pel camí de Can Pagan. A dos quarts de cinc hi haurà una festa al pati de l'escola amb animació musical, tallers i xocolata desfeta. Tot plegat acabarà a dos quarts de set del vespre amb la crema del Carnestoltes.

Les Planes
Dissabte vinent la plaça de la Creu d'en Blau de les Planes serà el centre neuràlgic d'una festa que començarà a les onze del matí amb el Carnaval Infantil, que inclourà una xocolatada i una rua pels carrers del districte. Al migdia, de dotze a dues, hi haurà inflables, un toro mecànic i jocs gegants per a la canalla. A la nit serà el torn dels més grans: a dos quarts de deu tindrà lloc un sopar de carmanyola al casal, al qual la Comissió de Festes hi aportarà la sangria. A les deu de la nit començarà la gresca, amb música, ball i karaoke.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.