El Gospel Sant Cugat celebra 10 anys amb més de 100.000 euros recaptats i l'horitzó en els 100 cantaires


Temes relacionats

El Gospel Sant Cugat recapta més de 90.000 euros per a entitats benèfiques durant els seus primers vuit anys ( 8/nov/16)


  • Comparteix:

Imatge del Cor de Gospel Sant Cugat / Foto: Teresa Llordés

Imatge del Cor de Gospel Sant Cugat / Foto: Teresa Llordés

El Cor de Gospel Sant Cugat celebra aquest any el seu desè aniversari amb tres grans concerts a la vista; el primer el 27 de febrer a l'Auditori de Barcelona, el segon al Palau de la Música al juny i el tercer durant la tardor a Sant Cugat. L'entitat, que ha recaptat més de 100.000 euros en aquesta dècada amb concerts benèfics per a diverses entitats i col·lectius, espera arribar als 100 cantaires enguany.

El director del cor, Erwyn Seerutton, ha explicat a Cugat.cat que les expectatives que tenia quan van començar 's'han superat' i han complert l'objectiu de donar a conèixer a la ciutat la història i les claus del gospel i de l'estil 'negro spiritual'.

Erwyn Seerutton

La idea és la difusió del 'negro spiritual' i el gospel, ensenyar la gent a cantar aquests temes. Després de 10 anys ja puc dir que ha anat millor del que esperava.


El projecte sorgeix a finals del 2007 amb un taller de gospel al Centre Borja, que els participants van demanar continuar. El 2008 l'entitat tenia gairebé una trentena de cantaires i enguany es preveu que superin el centenar. Seerutton també ha destacat el valor social i la tasca de la junta de l'entitat.

Erwyn Seerutton

La junta ha treballat molt i és molt important perquè és molta feina. I les ganes de la gent d'aprendre i de cantar també van a millor.


El primer dels grans concerts previstos per aquest any és el 27 de febrer a l'Auditori de Barcelona, amb la participació del reconegut cantant camerunès Emmanuel Pi Djob, i els beneficis aniran destinats a l'institut Guttman i a l'Ateneu de Sant Roc de Badalona. El cor anunciarà més endavant noves dates, tot i que el director de l'entitat ja ha avançat a Cugat.cat un concert al Palau de la Música al juny i un entre octubre i novembre a Sant Cugat.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.