El Cercatasques i el ball amb Morena Tradipatxanga protagonitzen els actes de Carnaval d'avui


  • Comparteix:

Enguany també se celebrarà un ball després del cercatasques / Foto: Localpres

Enguany també se celebrarà un ball després del cercatasques / Foto: Localpres

El cercatasques serà el protagonista de les activitats del Carnaval de Sant Cugat d'aquest divendres. La cercavila, amenitzada per La Fanfarra, començarà a les vuit del vespre a la plaça de Pep Ventura i recorrerà la ciutat fins arribar a la carpa del parc de Ramon Barnils. Precisament en aquest indret se celebrarà una de les novetats d'enguany, el ball de nit, que en aquesta ocasió anirà protagonitzat per la música de Morena Tradipatxanga. El preu del cercatasques és de 16 euros i per participar-hi cal ser major d'edat. Qui ho vulgui també pot anar directament al ball per un preu de tres euros.

Un dels membres de la comissió de Carnaval, Xavier Manyoses, ha explicat en declaracions al magazín radiofònic de Cugat.cat 'Sant Cugat a fons' que el cercatasques és una activitat consolidada pensada pel públic jove i adult. Manyoses ha destacat que la iniciativa s'ha consolidat a la ciutat, sobretot després dels darrers dos anys.

Xavier Manyoses

És una activitat que implica de forma activa diversos bars i restaurants de la ciutat. Ha anat agafant consistència durant els últims anys, sobre tot des dels darrers anys, quan vam decidir dedicar-li un dia en exclusiva.


Els organitzadors calculen que unes 300 persones participaran a l'activitat.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.