La rua de comparses infantils i el Ball de Gitanetes i Giovenetes agafen avui les regnes del Carnaval


Temes relacionats

Neixen les Giovenetes, el nou grup que la Comissió de Gitanes ha creat per als adolescents ( 8/oct/17)


  • Comparteix:

Els més petits de casa protagonitzen avui el carnaval / Foto: Localpres

Els més petits de casa protagonitzen avui el carnaval / Foto: Localpres

Els més petits de casa són aquest diumenge els protagonistes del Carnaval de Sant Cugat. Les activitats arrencaran a les deu del matí amb la xocolatada popular a la plaça de Barcelona i seguirà amb la rua de comparses infantils, el Ball de Gitanetes i la novetat del Ball de Giovenetes. Aquesta dansa no és la única novetat de la jornada, ja que a dos quarts de set de la tarda se celebrarà per primera vegada el ball de Carnaval per a la gent gran.

Els infants de Sant Cugat lluiran les seves disfresses a la rua de comparses infantils que començarà a dos quarts d'onze del matí i passejarà per la ciutat en un recorregut que començarà a la plaça de Barcelona i seguirà pel carrer del Xerric, el carrer Santa Maria, el carrer de Santiago Rusiñol i acabarà a la plaça d'Octavià.

Una hora més tard, el Ball de Gitanetes i l'estrena del Ball de Giovenetes prendran el relleu per portar la dansa a la plaça. A les dotze del migdia s'entregaran els premis a les comparses i La Portàtil FM amenitzarà la festa.

Una altra de les grans novetats del Carnaval d'enguany arriba aquest diumenge amb el ball de gent gran que el Casal Torreblanca acollirà a partir de dos quarts de set del vespre. El membre de la comissió de Carnaval Xavi Manyoses ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat que és una proposta que els fa molta il·lusió.

Xavi Manyoses

Fem una aposta clara per fer una activitat pensada per a la gent gran amb la col·laboració de la gent de Balls de la Unió. Esperem que tingui èxit perquè és una proposta que fa anys que perseguíem per fer participar aquest col·lectiu de Sant Cugat.


El Grup Melody serà l'encarregat de posar la música a aquesta festa que s'allargarà fins a dos quarts de deu de la nit. El preu de l'entrada és de cinc euros i hi haurà servei de bar i guarda-roba.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.