El director santcugatenc J.A. Moreno viatja a Los Angeles per impulsar el seu primer llargmetratge


  • Comparteix:

Jose Antonio Moreno és fundador de la productora Kill The Film

Jose Antonio Moreno és fundador de la productora Kill The Film

El director de cinema santcugatenc Jose Antonio Moreno, fundador de la productora audiovisual Kill The Film, marxarà properament a Los Angeles amb l'objectiu d'impulsar el seu primer llargmetratge. Moreno viatja juntament amb el seu soci Joan Paüls amb la voluntat de seguir prosperant en una indústria cinematogràfica nord-americana on hi ha moltes més possibilitats de producció que no pas a Europa.

José Antonio Moreno té 24 anys i fins ara ha treballat en curtmetratges, publicitat i videoclips. A més, a través de la productora Kill The Film, ell i Paüls col·laboren amb diversos clients internacionals i porten temps planificant aquest viatge per fer-lo amb la seguretat de comptar ja amb contactes professionals als Estats Units.

El jove santcugatenc explica que allà hi ha molts més recursos de producció que aquí, però que en canvi hi ha una certa manca de creativitat.

Jose Antonio Moreno

Aquí s'està fent molt bon cinema però no en grans quantitats. Les xifres de producció s'han mantingut o han baixat. Als Estats Unit tenen una demanda de talent, de nous guions i idees que a Europa està més desenvolupada.


Tant Moreno com Paüls estan acabant d'escriure cadascú el seu primer guió de llargmetratge, uns projectes que volen tenir enllestits abans de marxar a l'abril per vendre'l a productores que podrien ser, per exemple, Amazon Studios o Netflix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.