La Sala Rusiñol inaugura avui una exposició sobre el pintor Ulpiano Carrasco


  • Comparteix:

'Orange Way', una de les 27 obres de la col·lecció / Foto: Sala Rusiñol

'Orange Way', una de les 27 obres de la col·lecció / Foto: Sala Rusiñol

La Sala Rusiñol acull des d'aquest divendres l'exposició 'Visions de l'ànima' de l'artista Ulpiano Carrasco. Es tracta d'un recull pictòric de paisatges en què ressalta la simfonia dels colors. Carrasco té la virtut de representar igual de bé la tranquil·litat i la quietud d'un camp com l'exaltació de la multitud i el trànsit en una ciutat. La mostra es podrà veure fins al 7 de març.

'Visions de l'ànima' és el recull de 27 obres en el qual predomina la tècnica de pintura d'oli sobre tela. Tot i que els escenaris poden ser la metròpolis o el camp, predomina l'existència de la llum que es converteix en el protagonista de tots els quadres. La proposta mostra, per una banda, elements de la naturalesa i per l'altra, la realitat de l'ésser humà.

Ulpiano Carrasco, pintor i escultor, va néixer el 1961 a Villanueva de la Jara, al sud de la província de Conca. La seva carrera artística comença quan només té sis anys, i des d'aleshores, no ha acabat el seu interès per aquest món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.