El Club Muntanyenc recorda la trajectòria literària i política de Montserrat Roig


  • Comparteix:

Una mostra de fotografies repassa els moments més íntims de l'escriptora

Una mostra de fotografies repassa els moments més íntims de l'escriptora

Mostrar les relacions de Montserrat Roig amb el món literari i polític dels anys 70, és l'objectiu de l'exposició que es pot veure aquests dies al Club Muntanyenc Sant Cugat. La mostra, que consta de 26 fotografies realitzades per Pilar Aymerich, és una iniciativa del PEN Club i compta amb el patrocini de la Fundació Caixa Sabadell.

'Montserrat Roig: entre el retrat i la crònica' és el títol de l'exposició que es pot veure fins el 20 d'octubre a la sala d'exposicions del Club Muntanyenc. La mostra és una selecció de fotografies fetes per Pilar Aymerich, que mostren diferents moments de la vida de l'escriptora, autora de llibres com 'Els catalans als camps nazis' i 'El temps de les cireres', entre d'altres.

Entre les instantànies, podem veure a Montserrat Roig amb escriptors com Camilo José Cela, Manuel Vázquez Montalbán i Juan Marsé, i polítics històrics del partit comunista, com 'La Pasionaria' i Antoni Gutiérrez Díaz. El responsable de cultura i secretari del Club Muntanyenc, Alfredo Arechavala, explica en què consisteix la mostra.

Alfredo Arechavala

Es pot veure la vessant literària i personal de Montserrat Roig. Són fotografies amb personalitats literàries i polítiques.


De forma complementària a l'exposició, el Club Muntanyenc permet també veure una col·lecció d'entrevistes de TVE amb personalitats destacades del món literari català.

La propera exposició que es podrà veure al CMSC s'inaugurarà el 22 d'octubre, i constarà d'una selecció de pintures de l'artista santcugatenca Núria Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.