Petits Camaleons porta aquest diumenge el bonus track amb 16 actuacions


Temes relacionats

Entrades exhaurides per al Petits Camaleons Bonus Track d'aquest diumenge (13/feb/18)

La jornada de concerts cancel·lada del Petits Camaleons es farà el 18 de febrer ( 4/oct/17)

El resum d'una edició de Petits Camaleons marcada per l'1-O ( 2/oct/17)

Petits Camaleons anul·la les activitats per 'la situació que viu el país' ( 1/oct/17)


  • Comparteix:

Detall del cartell de promoció

Detall del cartell de promoció

Petits Camaleons Bonus Track, la represa dels espectacles pendents del festival suspesos pels fets de l'1 d'octubre, arriba a Sant Cugat aquest diumenge amb un cartell de 16 actuacions d'artistes com Txarango, Joan Miquel Oliver i Fundacion Tony Manero. Els concerts per a infants es repartiran entre tres espais, al Teatre-Auditori, a l'escenari Obra Social 'La Caixa' i a l'aula Magna del Conservatori, on hi haurà actuacions només per a nadons. El festival ha exhaurit totes les entrades i començarà a dos quarts de dotze del migdia i s'allargarà fins a dos quarts de set.

Les primeres actuacions seran les de Joan Miquel Oliver i la de Fundacion Tony Manero per donar pas a The Penguins i Coriolà al migdia i primera hora de la tarda. Txarango i Bonobos seran els encarregats de cloure el festival. Mentrestant hi haurà activitats musicals per a nadons. Com a cada edició, el festival ha habilitat les instal·lacions del Teatre-Auditori i el Conservatori Victòria dels Àngels per oferir servei de Food Tracks, zones de jocs, espai solidari i espai de signatures.

El festival estava programat per celebrar-se durant el cap de setmana del dissabte 30 de setembre i el diumenge 1 d'octubre. Els grups de Manel, La Iaia, Blaumut i Doctor Prats van ser els protagonistes de la jornada del dissabte. En canvi, l'organització va anul·lar totes les activitats programades per a l'1 d'octubre arran de la situació política que vivia el país. Aquest diumenge tindran lloc la resta de concerts que no es van poder celebrar en un principi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.