El concert de cambra de l'OSSC i l'arpista Laia Barberà fan petita l'Aula Magna del Conservatori


Temes relacionats

L'OSSC oferirà un nou cicle de música de cambra per 'apropar' la música clàssica a tots els públics ( 6/feb/18)


  • Comparteix:

Més d'un centenar de persones ha fet petita l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música i Conservatori Victòria dels Àngels per veure el primer concert del cicle de música de cambra de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC). Una quinzena de músics ha interpretat peces de diverses èpoques, des del segle XVIII al segle XX amb els compositors Mozart i Txaikovski com a eix i amb la col·laboració de l'arpista solista Laia Barberà.

Es tracta del primer d'una sèrie de quatre concerts que l'OSSC proposa fins al maig amb un nou format més 'proper' amb el públic. El director de l'OSSC, Josep Ferré, ha destacat l''èxit' de la proposta.

Josep Ferré

Ha vingut tanta gent que no hi cabíem, però és un problema positiu. Estem molt contents del resultat, és un concert per fer afició, és molt amè, molt variat i l'arpista ha estat fantàstica.


De la seva banda, la jove arpista solista Laia Barberà, de 18 anys, ha valorat l'experiència de tocar amb una orquestra professional.

Laia Barberà

Havia tocat amb música de cambra i jo sola, però és la primera vegada que toco amb una orquestra professional. És una molt bona oportunitat per seguir creixent i per fer-me un lloc al món de la música, que és complicat.


El proper concert de música de cambra serà el 10 de març i aproparà al públic la música de Mafredini i de Haydn amb Àlex Olmedo com a violoncel solista.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.