El 4t St. Q Black tindrà la britànica Shirley Davis com a cap de cartell

Shirley Davis / Foto: St. Q Black

Cultura

Publicat el 4/mar/18 per Sergio Morales

El festival santcugatenc de música negra, el St. Q Black, aposta per la cantant britànica establerta a Madrid Shirley Davis com a cap de cartell. La música soul i el R&B de Davis, que s'acompanyarà de la banda The Silverbacks, sonarà en un concert gratuït el 19 de maig a la plaça de Victòria dels Àngels.

Davis es troba immersa en la presentació del seu últim àlbum 'Wishes & Wants' de la mà de Tucxone Records. El director del festival, Ricard Valls, ha explicat a Cugat.cat què buscaven amb aquest cap de cartell.

Ricard Valls

Ja és la quarta edició i buscàvem un cap de cartell potent per sorprendre i fer un salt qualitatiu. Hem tingut referents a nivell nacional però buscàvem algú important a nivell europeu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En aquest sentit, Valls explica que la intenció d'aquesta edició és consolidar el festival de cara a fer una 5a edició al nivell dels festivals més importants del gènere a Catalunya.

Ricard Valls

Hem anat creixent, el seguiment ha anat a l'alça. Ens agradaria donar-nos a conèixer com a marca al poble i l'any que ve fer una 5a edició que ens posi al nivell dels festivals potents de música negra del país.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La resta de propostes del St. Q Black, que tindrà lloc entre el 10 i el 20 de maig en diversos emplaçaments de la ciutat, es donaran a conèixer el 16 de març en roda de premsa.