El grup santcugatenc Garlic publica una cançó de suport als 'presos polítics'


  • Comparteix:

Els Garlic estan formats per Xavi Miró, Jordi Ayora i Eduard Rodríguez

Els Garlic estan formats per Xavi Miró, Jordi Ayora i Eduard Rodríguez

'Cançó de Revolta' és el títol de la nova creació de la banda local de rock català Garlic. Aquesta peça neix amb l'objectiu de 'no oblidar' els 'presos polítics' i donar-los 'suport i escalf'. Segons la banda, van escriure el tema 'pensant en les persones que hi ha darrere del moviment independentista'. En el videoclip del tema, el grup de música inclou un recull d'imatges de les mobilitzacions de tots els Onze de Setembre des del 2012.

El cantant i guitarrista de la formació, Xavi Miró, ha explicat que la intenció era anar 'més enllà' de la reivindicació i dels fets de l'1-O i 'donar un impuls' al moviment independentista.

Xavi Miró

No buscàvem que fos una cançó exclusivament de protesta per explicar els fets de l'1 d'octubre. Volíem revindicar que darrere del moviment i del suport als presos hi ha gent normal que espera que passin coses.


La cançó la van enregistrar a l'estudi santcugatenc The Wall Records, amb la producció dels germans Rafa i Manel Barnils. Actualment el grup està preparant un nou EP que preveu publicar d'aquí tres o quatre mesos.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.