Valldoreix se suma a 'La Nit més Jove' per oferir una programació d'oci nocturn alternatiu


  • Comparteix:

L'EMD programarà una activitat el segon dissabte de cada mes, a partir del novembre

L'EMD programarà una activitat el segon dissabte de cada mes, a partir del novembre

Valldoreix comptarà, a partir del mes vinent, amb la seva pròpia 'Nit més Jove'. Seguint les passes del programa d'oci nocturn alternatiu que organitzen, des de fa un any, l'Ajuntament de Sant Cugat i l'Ateneu, l'EMD programarà cada segon dissabte de mes diferents activitats i concerts dirigits als joves.

Després de l'èxit aconseguit per les edicions santcugatenques de 'La Nit més Jove', l'EMD de Valldoreix ha decidit sumar-se a aquesta iniciativa i oferir, cada segon dissabte de mes, una variada oferta d'activitats nocturnes per als més joves.

La idea sorgeix de l'experiència de Sant Cugat, però també d'una demanda dels propis joves de Valldoreix i de la voluntat de l'EMD d'oferir una programació d'oci alternatiu. Ho explica el vocal de Serveis Personals de l'EMD, Josep Casadellà.

Josep Casadellà

La demanda dels joves de Valldoreix, sumada a les nostres ganes i a la necessitat de coordinar-nos amb Sant Cugat ens han portat a programar aquesta iniciativa.


Per evitar que les activitats se solapin amb 'La Nit més Jove' de Sant Cugat, les activitats a Valldoreix es faran els dissabtes, i no els divendres. A més, s'intentaran coordinar els continguts per evitar repeticions i per centralitzar les activitats, amb l'objectiu d'aconseguir la major participació possible.

La filosofia que motiva aquesta iniciativa és, com explica Josep Casadellà, aconseguir que els joves no es limitin als circuits comercials de lleure.

Josep Casadellà

Activitats que no es basin sempre en el consum de lleure comercial. Busquem una oferta de lleure més reglat i educatiu.


Tot i que la programació encara no està tancada, des de l'EMD aposten per potenciar els grups musicals locals i busquen la implicació de les entitats juvenils valldoreixenques. En aquest sentit, una de les primeres actuacions podria anar a càrrec del grup local de hip hop 'El Gremio'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.