El Xalet Negre ofereix dimecres una xerrada de l'escriptor Javier Marías sobre les novel·les de ficció


  • Comparteix:

Javier Marías / Foto: Ajuntament

Javier Marías / Foto: Ajuntament

El Xalet Negre acull aquest dimecres una xerrada de l'escriptor madrileny i membre de la Reial Acadèmia Espanyola de la Llengua Javier Marías. L'activitat, 'Per què escrivim i llegim ficcions', és una proposta de l'Associació Cultural de Sant Cugat i tindrà lloc a les sis de la tarda.

Javier Marías oferirà una conferència oberta a tothom sobre les novel·les de ficció i explicarà per què les escriu i per què als lectors els agrada consumir aquest gènere. L'escriptor ha escrit més d'una desena de novel·les, centenars d'articles per mitjans de comunicació com 'El País', també ha fet nombroses traduccions i compta amb l'experiència de ser membre de la Reial Academia Espanyola de la Llengua des de 2008.

Entre les obres de Marías hi ha novel·les com 'Así empieza lo malo', 'Los enamoramientos' i 'Negra espalda del tiempo', entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.