Lluís Ribas rep un Premi Sant Cugat pels 40 anys de trajectòria artística


  • Comparteix:

L'artista Lluís Ribas arrodoneix la celebració dels 40 anys de trajectòria artística amb un Premi Sant Cugat. El santcugatenc ha commemorat aquest 2017 les quatre dècades de trajectòria professional amb la mostra 'Lluís Ribas, 40 anys d'exposició en exposició' al Claustre del Monestir.

Després de 40 anys de carrera artística, Ribas també ha editat el llibre 'Carta a la mare' on recull el seu treball realitzat en aquests anys de pintor. L'artista ha aprofitat el discurs d'agraïment per llançar un missatge en defensa de la llibertat d'expressió.

Lluís Ribas

Des d'aquí voldria fer un crit per demanar llibertat d'expressió. Una ciutat no serà lliure si els artistes no podem dir el que volem.


La Nit Rotària d'enguany també premiarà el pintor amb el premi Paul Harris per agrair-li la col·laboració que des del 2015 fa amb l'entitat per lluitar per a l'eradicació de la poliomielitis. La campanya solidària ha aconseguit un total de 17.000 vacunes preventives contra aquesta malaltia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.