L'última proposta de Disney, 'Un pliegue en el tiempo', arriba avui als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

La nova pel·lícula d'acció real de Disney 'Un Pliegue en el tiempo

La nova pel·lícula d'acció real de Disney 'Un Pliegue en el tiempo

Els cinemes de Sant Cugat proposen aquest divendres 'Un pliegue en el tiempo', una cinta de la factoria Disney dirigida per la guanyadora del Premi a la Millor Direcció del Festival de Sundance el 2012, Ava DuVernay. Yelmo també proposa el film amb el qual Fernando León de Aranoa torna a irrompre a la gran pantalla, 'Loving Pablo'. La pel·lícula relata l'ascens i la caiguda del narcotraficant colombià Pablo Escobar. Les sales del centre comercial també projectaran el thriller de terror 'Winchester: La casa que construyeron los espíritus'.

'Un pliegue en el tiempo'
El film relata la desaparició d'un científic mentre treballa en un experiment misteriós i el recorregut que fan els seus amics a través de l'espai i el temps per trobar-lo. La pel·lícula compta amb Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Mindy Kaling i Chris Pine en el repartiment.



'Winchester: La casa que construyeron los espíritus'
El llargmetratge dirigit pels germans i directors de cinema Michael i Peter Spierig narra la història de Sara Winchester que, convençuda que la persegueixen les ànimes de les persones que van morir pels rifles que va crear la seva família, construeix una mansió per protegir-se.



'Loving Pablo'
El film és una adaptació del llibre autobiogràfic 'Amando a Pablo, odiando a Escobar' escrit per Virginia Vallejo, la dona que va mantenir una relació durant els anys 80 amb el líder del cartel de Medellín. La pel·lícula explica la vida d'Escobar i les vivències amb l'examant. La història narra la tempestuosa aventura que va tenir amb Vallejo, en un repartiment que encapçalen Penélope Cruz i Javier Bardem.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.