Obertes les inscripcions per als cursos i tallers de primavera de l'Ateneu amb més de 70 propostes


Temes relacionats

Les activitats feministes i els cursos monogràfics marquen l'agenda de març de l'Ateneu ( 1/mar/18)

L'Ateneu arrenca l'any amb activitats nadalenques, cursos i tallers ( 2/gen/18)


  • Comparteix:

Els cursos i tallers comencen el 9 d'abril

Els cursos i tallers comencen el 9 d'abril

L'Ateneu ha obert el període d'inscripcions per als cursos i tallers d'abril a juny. Les inscripcions s'han de fer presencialment de dilluns a divendres, d'un quart de deu del matí a una del migdia, i d'un quart de cinc de la tarda a dos quarts de nou del vespre. L'entitat ofereix més de 70 propostes per a tots els públics, que començaran el 9 d'abril. Entre elles, hi ha una vintena de novetats com la incorporació de cursos en l'àmbit de les humanitats, un curs de 'mindfulness' per a la vida quotidiana, un curs de fotografies de viatges, i un de dietètica i nutrició.

En l'àmbit de les humanitats, destaquen un curs sobre les grans mentides de la història, un sobre la dona a la història de l'art i un altre sobre la manera de mirar un quadre. Una altra de les novetats és la temàtica de coneixements i lleure, en què hi figura un curs sobre iniciació a l'aeronàutica, un altre sobre grafologia, i un sobre emprenedoria i fracàs, entre d'altres.

Entre l'oferta que es manté, hi ha propostes de dansa, música, cuina, idiomes, manualitats i bricolatge, així com també d'informàtica, benestar i fotografia. La programació completa de cursos i tallers es pot consultar en aquest enllaç.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.