'Framed', premiada a l'Arizona Underground Film Festival


  • Comparteix:

Cartell oficial de 'Framed'

Cartell oficial de 'Framed'

La pel·lícula de terror 'Framed', rodada íntegrament a Sant Cugat, ha guanyat el premi a la Millor Pel·lícula de Terror de l'Arizona Underground Film Festival. El film és l'òpera prima del debutant de l'ESCAC, Marc Martínez Jordán, amb la participació dels santcugatencs Marc Carreté com a productor executiu de la pel·lícula i JR Armadàs com un dels co-productors.

'Framed' també va obtenir a la seva première nord-americana a la 43a edició del Boston Sci Fi i va competir en la secció oficial dels Winter Film Awards de Nova York. En total són tres certàmens nord-americans que s'han interessat per aquest llargmetratge de terror.

El film s'endinsa en el costat més fosc de les xarxes socials i els fenòmens virals. Posa a prova la gent per saber què serien capaços de fer per la popularitat a Internet. Framed es converteix en la xarxa social del moment i permet emetre vídeos en directe des de qualsevol dispositiu perquè el vegin usuaris de tot el món. L'objectiu és obtenir el màxim de visualitzacions i, sense normes ni censura, els continguts emesos són cada vegada més violents i controvertits.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.