El Casal Torreblanca estrena dos bucs d'assaig renovats per a grups amateurs i professionals


Temes relacionats

El servei de bucs d'assaig i d'estudi de gravació, a l'espai 'La Pua' del magazín (22/nov/16)


  • Comparteix:

El Casal Torreblanca ha estrenat dos bucs d'assaig completament renovats amb millores en les condicions acústiques i nou equipament musical, fet que ha de permetre un ús professionalitzat. Entre altres actuacions, s'han instal·lat parets absorbents, terra de parquet, il·luminació led, una nova taula de so, una bateria i material com amplificadors i monitors. Els usuaris s'han mostrat satisfets amb les millores, que han costat prop de 17.000 euros.

Més enllà del nou aïllament acústic, els dos bucs disposen d'una paret de pedra natural per potenciar un so 'més càlid' i d'una nova bateria 'Sonor' i un piano acústic. El coordinador de La Pua-Oficina Musical, Pau Sans, assegura que l'acollida per part dels usuaris ha estat molt positiva.

Pau Sans

Han entrat i han dit: 'Quina gran millora, ja era hora, bona feina'. Tan visualment com per les sensacions de tocar aquí és una gran millora.


El regidor de Joventut, Eloi Rovira, s'ha congratulat amb el salt qualitatiu de l'equipament municipal i ha explicat que volen incrementar el nombre de bucs d'assaig, sense confirmar si s'ubicaran al mateix Casal Torreblanca o a la nova Sala Polivalent.

Eloi Rovira

Tenim sobre la taula diferents propostes de creixement. El projecte de La Pua i dels bucs d'assaig està funcionant molt bé i és una oportunitat per seguir treballant amb els grups locals.


Des del gener de 2015, 111 grups musicals diferents han utilitzat els bucs d'assaig, amb un total de més de 1.500 hores d'ús.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.