Lluís Homar es posa a la pell de Cyrano de Bergerac aquest divendres al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Lluís Homar / Foto: ACN

Lluís Homar / Foto: ACN

Una versió contemporània de 'Cyrano' arriba aquest divendres a les nou del vespre al Teatre-Auditori de Sant Cugat de la mà de Lluís Homar. Després de l'èxit de 'Terra Baixa', que també va passar per l'equipament cultural, l'actor es posa a la pell de Cyrano de Bergerac en una adaptació del clàssic d'Edmond Rostand dirigida per Pau Miró.

La versió de Cyrano ideada per Lluís Homar i Pau Miró vol acostar al públic aquesta figura perquè es vegin els seus defectes com els que pot tenir qualsevol espectador. A la presentació de l'espectacle l'actor va explicar que Cyrano és l'antipolític i va assegurar que 'no duraria res com a polític perquè diu les coses com les pensa'. Per Homar el personatge de Cyrano 'és un mirall per a tots per ser conseqüent i fidel a un mateix'.

Lluís Homar

Aquesta part que moltes vegades tots tenim de no acceptar la nostra ferida. Hem intentat veure aquesta ferida i construir un Cyrano molt potent, contundent, inexorable, fascinant, però que té aquesta esquerda.


Homar, recentment guardonat amb el Premi Butaca al millor actor, pujarà a l'escenari acompanyat de Joan Anguera, Aina Sánchez, Albert Prat i Àlex Batllori i de l'equip artístic que ja va triomfar amb 'Terra Baixa'. Pau Miró assumeix la dramatúrgia i la direcció, Lluc Castells porta l'escenografia i el vestuari, Sílvia Pérez Cruz, la música original, Xavier Albertí i David Bofarull, la il·luminació, Damien Bazin el so i Oscar Valsecchi és adjunt de direcció i moviment. Hi ha la incorporació d'Albert Arribas, a la traducció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.