El violinista Ara Malikian explica a un Teatre-Auditori ple la història del seu instrument


Temes relacionats

'Cyrano', Yann Tiersen i el retorn d'Ara Malikian, plats forts de la nova temporada del Teatre-Auditori (28/nov/17)

El violinista Ara Malikian mostra a un Teatre-Auditori ple la seva història vital ( 8/gen/17)


  • Comparteix:

El violinista libanès d'origen armeni Ara Malikian ha explicat a través de la música la història del seu violí amb la presentació al Teatre-Auditori del seu nou disc 'La increïble gira mundial de Violí'. Després de dos intensos anys de gira explicant la seva biografia amb 'Ara 15', el violinista ha tornat per quarta vegada a l'equipament santcugatenc amb un nou repertori on el protagonista és el seu instrument. Acompanyat per diferents músics, Malikian ha interpretat composicions pròpies i peces de músics com Mozart i Jimmy Hendrix.

Malikian vol explicar amb aquest nou disc la història d'un violí que va néixer a Mòdena i va viatjar fins al Líban per trobar-se amb el petit Ara, de tres anys, que havia après a tocar gràcies al seu pare.

Amb més de 15 anys de trajectòria, Ara Malikian ha enregistrat 40 discs i ha captivat públics diversos de tot el món pel seu estil dinàmic i poc ortodox amb un repertori de música clàssica i cançons tradicionals, passant també pel blues i el pop.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.