La sèrie 'Comtes' es projectarà avui per a alumnes del Thau i del col·legi CreaNova


  • Comparteix:

La projecció va adreçada a alumnes de secundària / Foto: La Xarxa

La projecció va adreçada a alumnes de secundària / Foto: La Xarxa

Els alumnes de tercer d'ESO de l'Escola Thau i del Col·legi CreaNova assistiran aquest dimecres a la projecció de la sèrie històrica 'Comtes', que es farà als cinemes Cinesa a les deu del matí. La docusèrie, d'una hora i 40 minuts, reconstrueix el regnat de quatre comtes que es van succeir entre els segles IX i X: Guifré el Pelós, Guifré Borrell, Sunyer I i Borrell II. 'Comtes' és una producció de La Xarxa, dirigida per Carles Porta i escrita conjuntament amb Albert Sánchez Piñol. Després de l'estrena aquest Nadal a les televisions locals i a Movistar+, 'Comtes' arriba a la pantalla gran i es projectarà de manera simultània a 11 cinemes del país per a uns 1.200 alumnes de Secundària.

La sèrie es basa en la gesta d'aquests comtes catalans per aconseguir la independència de l'Imperi Carolingi i combina la ficció dramàtica amb el testimoni de diversos historiadors, que contextualitzen l'època i faciliten la interpretació dels fets. 'Comtes' s'ha concebut com un recurs pedagògic que ajudarà els estudiants a conèixer millor un període clau del passat dels catalans.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.