La segona pel·lícula de 'Pacific Rim', protagonista de les estrenes d'aquesta setmana


  • Comparteix:

Les estrenes de cinema porten aquest divendres a les sales de Sant Cugat la segona part del film d'acció 'Pacific Rim: Insurrección'. Les sales de cinema també projecten 'Peter Rabbit', un film d'animació sobre un conill rebel i entremaliat. A més, Yelmo proposa el thriller espanyol 'El Aviso' sobre uns misteriosos crims que sempre es cometen en el mateix lloc.

ESCOLTA-HO

'Pacific Rim: Insurrección'
Després de la invasió alienígena de la primera pel·lícula, la humanitat s'enfronta a una nova amenaça. Els Kaiju tornen a assetjar el planeta amb l'objectiu d'acabar amb la raça humana. Els protagonistes s'adonen que no estan a l'alçada per suportar la immensa càrrega neural que comporta controlar els seus gegants robots de guerra, els Jaegers, un obstacle que hauran de superar per salvar la Terra.



'Peter Rabbit'
Aquesta pel·lícula d'animació explica la història de Peter, un conill que vesteix una camisa blava i no porta pantalons. Peter viu a la granja dels McGregor amb altres animals que són la seva família i amics. Tots ells faran de les seves a la granja, d'on obtenen deliciosos vegetals. La festa animal ja ha començat i la disputa entre Peter i el senyor McGregor cada vegada serà més intensa.



'El Aviso'
L'any 2008, Jon és un obsessionat de les matemàtiques que investiga una sèrie d'assassinats que van ocórrer al llarg dels anys al mateix lloc. Jon haurà de desxifrar el patró numèric que segueixen aquestes morts per salvar la propera víctima. Ja a l'actualitat, Nico és un nen de 10 anys que rep una carta en la qual l'amenacen de mort. El passat i el present es creuen en una carrera a contrarellotge i la investigació de Jon serà l'únic que podria salvar la vida del nen. Un thriller protagonitzat per Raúl Arévalo, Belén Cuesta i Aitor Luna.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.