L'EMD amplia la seva agenda cultural amb noves activitats


  • Comparteix:

Un cicle de conferències sobre la història de Catalunya és un dels plats forts del trimestre

Un cicle de conferències sobre la història de Catalunya és un dels plats forts del trimestre

L'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix amplia aquest trimestre la seva agenda d'activitats culturals. Entre les novetats destaquen uns cicles de xerrades d'història de Catalunya, així com també, un cicle sobre Pablo Neruda i la coneguda 'Nit més jove', ja tot un èxit a Sant Cugat.

Aquestes noves propostes culturals són una clara intenció d'ampliar l'oferta cultural i lúdica pels valldoreixencs. La introducció de novetats s'ha vist reforçada per la instal·lació de la Carpa cultural, que enguany permet ampliar l'espai per realitzar activitats.

Entre les propostes més novedoses destaquen sobretot els cicles de xerrades sobre la història de Catalunya, així com el cicle sobre el poeta xilè Pablo Neruda i les diferents activitats que conformen la 'Nit més Jove'. Escoltem Montserrat Turu, presidenta de l'EMD.

Josep Casadellà

Tindrem cursos de coneixment de Catalunya. Per una banda hi haurà dos cursos de coneixement de Catalunya per la gent del municipi i una altra pensada per gent de fora que vulguin conèixer els costums del nostre país.


El proper mes de novembre, els valldoreixencs podran gaudir també, cada segon dilluns de mes, d'un cicle de lectura literària on es donaran 30 dies per tal de llegir una obra, i després es faran uns col·loquis sobre l'obra escollida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.