El Premi Literari de Valldoreix obre inscripcions i duplica el premi de les obres juvenils


  • Comparteix:

Els guanyadors del premi de l'última edició

Els guanyadors del premi de l'última edició

El Premi Literari de Valldoreix ja ha obert termini d'inscripcions. Els interessats podran presentar les seves obres fins al 21 de juny, inèdites i en llengua catalana. El concurs enguany vol potenciar la modalitat juvenil, per a autors d'entre 14 i 17 anys, i preveu un augment de la dotació econòmica del premi fins als 2.000 euros, el mateix que la d'adults, per a majors d'edat. A més, també aconseguirà la publicació del text per part de l'EMD de Valldoreix.

El vocal de Cultura de l'EMD, Quim Castelló, ha explicat que la qualitat de les obres juvenils dels últims anys ha fet que hagin decidit augmentar la dotació econòmica.

Quim Castelló

S'ha donat la circumstància que el jurat ha valorat en diverses ocasions com a excel·lents obres juvenils i per tant s'ha dotat amb la mateixa quantitat.


Les obres, que s'hauran de presentar en format PDF a bustia@valldoreix.cat acompanyats d'un altre document amb les dades de l'autor i l'autorització paterna en cas de menors, hauran de tenir una extensió d'entre cinc i 10 fulls DIN a4 per la modalitat juvenil i d'entre 10 i 30 a la modalitat d'adults, a doble cara. La tipografia ha de ser Calibri de cos 12 o similar amb marges superior de tres centímetres, inferior de dos, esquerre de dos i dret de dos.

El jurat valorarà les obres presentades i donarà el veredicte durant l'Audiència Pública abans de la primera junta de veïns de Valldoreix que se celebri després de l'agost. També es farà constar al portal web de l'EMD. El guanyador s'haurà de presentar a l'acte d'entrega de premis, en cas contrari es considerarà una renúncia.

Durant el termini d'un any des de l'adjudicació del premi, els autors cediran els drets d'edició de les obres guanyadores a l'EMD de Valldoreix. Els guanyadors de les dues últimes edicions no es poden presentar a la competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.