La tecnologia i els contes són els protagonistes en la programació d'abril de les biblioteques


  • Comparteix:

L'Hora del Conte es farà en les tres biblioteques de Sant Cugat / Foto: Biblioteca Marta Pessarrodona

L'Hora del Conte es farà en les tres biblioteques de Sant Cugat / Foto: Biblioteca Marta Pessarrodona

Els contes per als més petits seran els principals protagonistes en la programació de les biblioteques de Sant Cugat d'aquest abril. L'Hora del Conte oferirà sis sessions repartides pels tres equipaments: la Biblioteca Central Gabriel Ferrater, la de Volpelleres Miquel Batllori i la de Mira-sol Marta Pessarrodona. Entre les activitats també hi destaquen les propostes de Càpsula TIC i biblioLab, relacionades amb la tecnologia.

ESCOLTA-HO

L'Hora del Conte farà la primera sessió l'11 d'abril a la Marta Pessarrodona, on tornarà per oferir 'Vine a fer una sessió de ioga amb l'Om', el 18 d'abril. El cicle es traslladarà a la biblioteca de Volpelleres els dies 17 i 21 amb 'Colorets' i ' Enigma a Vilagallina'. La Biblioteca Central Gabriel Ferrater acollirà l'activitat els dies 21, amb 'La màquina del temps' a càrrec de Gemma Ventura, i el 28 d'abril amb el conte en anglès 'Gine Ginger & Charlie Chives', que tancarà el cicle.

La biblioteca Marta Pessarrodona i la de Volpelleres proposen els dies 4 i 11, respectivament, Càpsula TIC a càrrec del professor d'informàtica Daniel Escofet. El primer taller per aprendre a portar la comptabilitat domèstica i el segon per saber recuperar fitxers perduts de l'ordinador. A Mira-sol, també, s'oferirà un taller de quatre sessions de biblioLab per dissenyar videojocs RPG a càrrec de Tangencial.

La programació d'aquest mes es completarà amb dues activitats de clubs de lectura a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater, el taller infantil 'Al Laboratori' a càrrec de Sara Fuente a Volpelleres, dues sessions d'Espai Nadó també a Volpelleres, un cicle de poesia el 24 d'abril i dues exposicions: a Miquel Batllori i a la Marta Pessarrodona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.