Steven Spielberg torna a la gran pantalla amb l'aventura d'acció 'Ready player one'


  • Comparteix:

Una escena de 'Ready player one' de Steven Spielberg amb Tye Sheridan

Una escena de 'Ready player one' de Steven Spielberg amb Tye Sheridan

Les estrenes de cinema s'avancen a dijous aquesta Setmana Santa. Steven Spielberg torna a la gran pantalla de les sales de Cinesa i Yelmo amb l'aventura d'acció 'Ready player one', una cinta basada en el best-seller del mateix nom d'Ernest Cline, que s'ha convertit en un fenomen mundial. Els cinemes del centre comercial també proposen el darrer film d'Eli Roth, director de la saga 'Hostel' i 'El infierno verde', entre d'altres, que en aquesta ocasió dirigeix a Bruce Willis a 'El justiciero'.

'Ready player one'
La cinta se situa a l'any 2045. Wade Watts és un adolescent a qui li agrada evadir-se del món, cada vegada més ombrívol, a través d'una popular utopia virtual, 'Oasis'. Abans de morir, l'excèntric i multimilionari creador d''Oasis' ofereix la seva fortuna i el destí de la seva empresa al guanyador d'una elaborada recerca del tresor a través dels racons més inhòspits de la seva creació. Aquest serà el punt de partida perquè Wade s'enfronti a altres jugadors, poderosos enemics corporatius i altres competidors despietats disposats a fer el que sigui, tant dins d'Oasis' com del món real, per aconseguir el premi.



'El justiciero'
El protagonista del film, Paul Kersey, és un famós cirurgià que viu amb la seva dona i la seva filla a Nova York. Tres criminals assalten casa seva, maten la seva dona i violen la seva filla. A partir d'aquí, Paul, que sempre ha estat un home tranquil, sent unes grans ànsies de venjança i decideix prendre's la justícia per la seva mà.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.