Pavvla posa el punt final a gairebé dos anys de gira de 'Creatures' amb un concert a la Sala Apolo


  • Comparteix:

La santcugatenca Pavvla en un concert / Foto: web de l'artista

La santcugatenca Pavvla en un concert / Foto: web de l'artista

La cantant Pavvla, nom artístic de la santcugatenca Paula Jornet, tancarà la gira del seu àlbum debut 'Creatures' aquest dimarts a la Sala Apolo de Barcelona. Amb aquest concert, l'artista posa punt final a una gira de prop de dos anys que ha visitat festivals com el Primavera Sound i el Vida Festival, entre d'altres. En una entrevista a Cugat.cat, la santcugatenca ha promès 'un concert amb moltes sorpreses' i ha avançat que el proper àlbum, que començarà a enregistrar aquest estiu, inclourà temes 'més canyeros'.

ESCOLTA-HO

Les frases més destacades de l'entrevista:

- L'experiència de 'Creatures' ha estat molt xula, hem estat dos anys fent bolos a tot arreu i hem anat pujant tots els esglaons i tocant tots els temes'.

- 'Era la primera vegada que anava a molts d'aquests festivals, m'he sentit molt privilegiada i molt agraïda per totes les oportunitats que m'ha donat tothom i la confiança que la gent ha donat al projecte'.

- 'Volem que el concert de tancament sigui especial, que sigui un record i un homenatge a aquests dos anys i a tothom que ens ha ajudat a créixer com a grup'.

- 'Tocarem temes nous del proper àlbum. Volem veure si a la gent els hi agrada abans de gravar-lo'.

- 'Aquest estiu començaré a gravar el proper àlbum que ha de veure la llum a finals d'any o principis del 2019. Mantindrà l'estil musical de 'Creatures', tot i que els temes nous són una mica més 'canyeros' i potents.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.