El Mag Lari torna avui al Teatre-Auditori amb dues sessions de 'Dolce Vita'


  • Comparteix:

Detall del cartell de 'Dolce Vita' / Foto: Maglari.com

Detall del cartell de 'Dolce Vita' / Foto: Maglari.com

Una vegada més arriba al Teatre-Auditori de Sant Cugat un espectacle de màgia del Mag Lari. Després de la bona resposta dels xous anteriors, en aquest, Lari farà viatjar al seu públic més fidel de la ciutat fins a Itàlia en dues sessions de 'Dolce Vita'. Desplegarà sobre l'escenari un nou número de màgia en què l'ironia va lligada als tòpics italians més simpàtics i en el qual també seran protagonistes la música i l'humor. El preu general de l'entrada té un cost de 20 euros i les representacions seran a les dotze del migdia i a les sis de la tarda.

'Dolce Vita' neix de la inspiració combinada de la pel·lícula 'Dolce Vita' i el hit musical de Ryan Paris. En una entrevista a Cugat.cat, el Mag Lari ha explicat quina és la seva manera d'aconseguir que cada espectacle sigui diferent de l'anterior.

Mag Lari

Els jocs de mans són els de sempre, és un corpus tancat. Inventar-se jocs de mans nous és difícil, a mi m'agrada representar-los i un joc que és un clàssic, fer-lo d'una altra manera i que la gent no s'ho esperi.


Lari també ha destacat que Sant Cugat és molt especial per ell. És una de les ciutats on més vegades ha pujat a l'escenari i un dels primers llocs on va actuar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.