El Concurs de pintura ràpida Francesc Cabanas Alibau arriba diumenge a la quinzena edició


  • Comparteix:

El certamen passarà a ser bianual

El certamen passarà a ser bianual

El Concurs de Pintura Ràpida Francesc Cabanas Alibau arriba avui a la quinzena edició, i ho fa,per primera vegada, amb caràcter bianual. El premi manté les categories habituals: infantil, juvenil i adults, i també els premis cartell, aquarel·la, local i amateur.

El tradicional concurs de pintura ràpida organitzat per la família Cabanas i l'Ajuntament, arriba enguany a la seva quinzena edició i és obert a tots els artistes que ho desitgin, amb la inscripció gratuïta. El concurs es farà el proper diumenge 17 d'octubre a la Casa de Cultura i tindrà diversos categories.

Com ja és habitual, es mantenen la categoria adulta, la juvenil i la infantil, així com els premis espeials per les categories local, amateur, aquarel·la i cartell. Aquest darrer servirà per il·lustrar el cartell anunciador del Concurs de Pintura Ràpida de l'any següent.

Per a la tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, el concurs pretén promoure la creació en l'entorn de les arts plàstiques i, per això, s'ha de preservar la seva continuitat. L'escoltem.

Àngels Solé

El que es pretén és promoure la creació en l'entorn de les arts plàstiques i per això hem de preservar la seva continuitat


Una de les novetats d'enguany és que el concurs passarà a ser bianual, ja que d'aquesta manera es dona més facilitat a que s'incorporin noves activitats en els anys on no se celebri el concurs. Ho explica Àngels Solé.

Àngels Solé

Amb la bianualitat es permet la introducció de noves activitats


El lliurament dels premis es farà a les 19,30 hores a la Casa de Cultura, i les obres quedaran exposades del 18 al 24 d'octubre. Tots els premis d'adult rebran l'obsequi del llibre 'Francesc Cabanas Alibau', dels autors Francesc Galí i J.Llop.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.