Noa repassa gairebé 30 anys de carrera amb el concert 'Noa forever' avui al Teatre-Auditori


Temes relacionats

Noa: 'M'encantaria que la meva música perdurés després de mi' (12/abr/18)

Pasión Vega, artista convidada al concert de Noa d'aquest divendres al Teatre-Auditori ( 9/abr/18)


  • Comparteix:

La cantant israeliana Achinoam Nini, coneguda com a Noa, fa una mirada a gairebé tres dècades de carrera aquest divendres al Teatre-Auditori amb el concert 'Noa forever' a les nou del vespre. L'actuació comptarà amb la participació especial de Pasión Vega i reeditaran el duet que ambdues ja van protagonitzar a la gira 'Mediterráneas' durant l'any passat.

Nascuda a Tel Aviv el 1969, Noa va viure a Nova York des dels dos anys i va tornar al seu país natal quan en va fer 17. Paul Simon, Joni Mitchell i Leonard Cohen són algunes de les influències més destacades de l'artista, que barreja ritmes de jazz, rock i clàssica. Noa pujarà a l'escenari acompanyada del guitarrista Gil Dor.

Noa ha explicat a Cugat.cat que li faria il·lusió que la seva música, en referència al nom de l'espectacle, perdurés després d'ella.

Noa

M'encantaria que la meva música continués després de mi. En aquest concert aniré acompanyada de Gil Dor, el meu etern director musical i guitarrista. Interpretarem cançons que hem tocat durant la nostra carrera en diferents llengües i estils.


No és la primera vegada que Noa actua al Teatre-Auditori, equipament on ja ha portat la seva música en dues ocasions: al 2009 i al 2015.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.