L'OSSC actua aquest diumenge amb un concert recomanat per a tots els públics


  • Comparteix:

L'Orquestra oferirà un original programa amb temes des de Sibelius fins a Harry Potter

L'Orquestra oferirà un original programa amb temes des de Sibelius fins a Harry Potter

L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat actuarà avui diumenge, al Teatre Auditori. Sota la direcció de Josep Ferré, l'orquestra Simfònica proposa un programa diferent que va des de Jean Sibelius fins John Williams, responsable de la Banda Sonora de Harry Potter.

L'orquestra Simfònica de Sant Cugat proposa en aquesta nova temporada del Teatre Auditori, un programa amb música de Jean Sibeliu, Bedrich Smetana i John Williams, responsable entre d'altres obres, de la banda sonora de la pel·lícula Harry Potter. La capacitat de descriure paisatges, personatges i situacions, són alguns dels denominadors comuns entre les diferents obres.

En aquest concert, l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat ha volgut presentar una obra recomanada per a tots els públics i per això utilitzen un format més divertit. El director de l'orquestra simfònica de Sant Cugat, Josep Ferré ens explica el sentit del concert.

Josep Ferré

Ens preocupava el fet que hi ha sectors de la societat que no ens ve a veure, pels horaris o perque la gent jove prefereix fer altres coses els divendres. Per això volem fer una probetura amb un format més divertit.


D'aquesta manera l'Orquestra Simfònica ha decidit utilitzar a un presentador per tal de que l'obra s'expliqui i agradi al màxim públic possible. Des de la direcció de l'orquestra creuen que és compatible fer obres de molta qualitat que interessi a un públic molt popular. Escoltem Josep Ferré.

Josep Ferré

Volem que hi hagi un presentador, volem explicar les obres per un fer un concert una mica diferent. No crec que sigui certa la dicotinia de música interessant per públic mont entès i música molt dolenta per públic molt popular.


Així, els qui ho vulguin podran assistir a un nou tipus de concert que anirà acompanyat de la presentació del tema o història descrita per cada una de les obres, per tal de fer-ho més entenedor per a tots.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.