L'actor Dwayne Johnson, protagonista en l'estrena d'aquesta setmana: 'Proyecto Rampage'


  • Comparteix:

Les estrenes cinematogràfiques d'aquest divendres porten a les sales de Sant Cugat 'Proyecto Rampage', un film d'acció i aventures basat en un videojoc dels anys 80 i que porta al capdavant del repartiment l'actor nordamericà Dwayne Johnson, que interpretarà un prestigiós primatòleg. Yelmo també projecta 'La casa torcida', una adaptació de la novel·la homònima d'Agatha Christie que comença amb l'assassinat d'un multimilionari grec, un crim del qual són sospitosos tots els membres de la família.

'Proyecto Rampage'
El primatòleg Davis Okoye (Dwayne Johnson) té un vincle especial amb George, un goril·la albí molt intel·ligent a qui ha cuidat des que va néixer. George i altres animals són víctimes d'un experiment que ha sortit malament, i com a conseqüència, pateixen perilloses modificacions genètiques que provocaran mutacions incontrolades del seu ADN. Okoye haurà de trobar un antídot per salvar al seu amic.



'La casa torcida'
Aquesta adaptació de la novel·la d'Agatha Christie parteix de l'assassinat del multimilionari grec Arístides Leónides. La seva néta predilecta, Sophia, demanarà al detectiu Charles, a qui coneix íntimament, que investigui les circumstàncies del crim i averigüi qui ha matat al seu avi. Tots els membres de la família són sospitosos i cap d'ells té una coartada ferma.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.