El Monestir de Sant Cugat, candidat a 'El monument favorit dels catalans' de la revista 'Descobrir'


  • Comparteix:

Vista del Monestir des de la plaça del Rei / Foto: Ajuntament

Vista del Monestir des de la plaça del Rei / Foto: Ajuntament

El Monestir de Sant Cugat és un dels 12 finalistes al concurs 'El monument favorit dels catalans 2018', organitzat per la revista 'Descobrir'. Les votacions es poden efectuar fins dijous que ve al web de la publicació i s'ha de triar, per ordre de preferència, quatre finalistes. Els vuit monuments amb menys vots quedaran eliminats. Després es faran semifinals que desembocaran en una gran final que es resoldrà el 10 de maig.

A banda del Monestir, opten a ser el monument preferit del país el Monestir de Sant Pere de Rodes, el Castell de Mur, el Poble Vell de Corbera d'Ebre, el Vapor Aymerich de Terrassa, les Drassanes Reials de Barcelona, el Monestir de Santa Maria de Vallbona, el Poblat Ibèric d'Ullastret, les Muralles de Montblanc, la Cartoixa d'Escaladei, el Monestir de Santa Maria de Ripoll i el Castell de Montsoriu.

La tinenta d'alcalde de Promoció de la Ciutat, Carmela Fortuny, ha celebrat que el Monestir opti a aquest reconeixement.

Carmela Fortuny

La gent de Sant Cugat s'ho mereix i també el Monestir. Si guanyem, hi haurà més visibilitat per a aquest tresor que ens identifica.


La tria dels monuments l'ha fet una comissió d'experts en història i art reunida per la revista 'Descobrir', amb la col·laboració de l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural del departament de Cultura de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.