L'agenda del cap de setmana s'omple de propostes per a tots els gustos


  • Comparteix:

L'ermita de Sant Medir torna a obrir portes aquest cap de setmana

L'ermita de Sant Medir torna a obrir portes aquest cap de setmana

Sant Cugat ofereix aquest cap de setmana propostes per a tots els gustos. Tallers i activitats formatives, mercats i fires, així espectacles, concerts i mostres protagonitzen l'oferta, en què destaca la 60a edició de la Marxa Infantil.

Dissabte
La jornada de dissabte arrenca a les nou del matí amb art i pedagogia a la Farga Infantil. Entre les propostes infantils també destaca l'Hora del conte, a dos quarts de dotze a la Biblioteca de Volpelleres i a les dotze a la Biblioteca Central. Ja a les cinc de la tarda la Casa de Cultura acull el conte i taller familiar 'Oto y Oli', i a les sis Can Ninot ofereix 'La llegenda de Sant Jordi' amb titelles.

L'escola Turó de Can Mates acull una trobada d'educació física també a les nou del matí, mentre que a les deu el parc de l'Arborètum es farà Tai txi.

El Mercantic a partir de les deu proposa el 7è Mercat de la Terra i la mostra (Ú)NICS de moda sostenible. El matí de dissabte també inclou una àmplia oferta de cursos i tallers de diversos estils que tenen lloc a l'Ateneu, al Casal Torreblanca, a Pou d'Art i a la Casa de Cultura.

Pel que fa als actes culturals, el Biblioaccés Vall d'Or tornarà a ser un punt d'intercanvi de llibres, mentre que l'ermita de Sant Medir obrirà portes. El Museu del Monestir també proposa la visita 'La restauració d'un gran monument', a les onze del matí, i la visita guiada 'Guia'm pel Monestir a les cinc de la tarda.

La música també protagonitza gran part de la jornada amb el concert-vermut de Marta Trujillo a les Planes i el concert al Cafè Belgrado de Rocco y sus hermanos, entre d'altres.

Dins de les activitats familiars, Cal Temerari proposa una xerrada sobre 'l'ús i l'abús' de les noves tecnologies a la infància a les onze del matí. D'altra banda, la SCD Academy ofereix un taller de dansa en família a un quart d'una del migdia i l'acadèmia Sprint Idiomes celebra a dos quarts de sis de la tarda el seu 45è aniversari.

Diumenge
La 60a Marxa Infantil de regularitat protagonitza la jornada matinal de diumenge, en què també destaca una passejada per Collserola i la Cursa Family Run al parc del Turó de Can Mates a les nou del matí.

El Mercantic repeteix partir de les deu el 7è Mercat de la Terra i la mostra (Ú)NICS de moda sostenible. A més, la plaça de Barcelona acull la 24a Festa del Llibre Gegant a les onze. Pel que fa a les visites guiades, el Museu ofereix un nou 'Guia'm pel Monestir', mentre que el Centre de Restauració de Béns Mobles (CRBMC) i la Casa-Museu de Cal Gerrer també obren portes amb visites.

Pel que fa a les activitats musicals, la plaça de Can Quitèria ofereix un nou diumenge de swing, mentre que la plaça del Coll acull un vermut musical amb un concert solidari a càrrec de l'Aula de So. A les nou del vespre, el Cafè Auditori serà l'escenari del concert de Roger Giménez Trio.

Finalment, la ZEM de la Rambla del Celler acull la 10a trobada comarcal de dansa a partir de les quatre de la tarda i també tindran lloc diverses propostes teatrals. Can Ninot torna a oferir 'La llegenda de Sant Jordi' a les dotze del migdia, el Teatre de Mira-sol porta 'Be God Is' a les set de la tarda i la UREF serà l'escenari del musical 'El naixement de l'exili: El Rembetiko'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.