La Torre Negra i els edificis modernistes, principals novetats dels itineraris turístics


  • Comparteix:

El Celler Cooperatiu és el principal reclam de l'itinerari sobre el modernisme a Sant Cugat

El Celler Cooperatiu és el principal reclam de l'itinerari sobre el modernisme a Sant Cugat

'La llegenda de la mina de la Torre Negra' i 'El modernisme a Sant Cugat' són els dos nous itineraris que proposa l'Oficina de Turisme per a la temporada tardor-hivern, que s'inicia aquest diumenge. Els tres itineraris més exitosos de l'any passat repeteixen convocatòria, degut a la gran afluència de visitants que van rebre.

Les dues principals novetats pretenen continuar l'èxit dels anteriors itineraris, i com aquells tindran una durada d'entre una hora i mitja i dues hores, amb un preu de 7 euros per persona i entrada gratuïta per als menors de 7 anys.

El primer d'aquests itineraris porta per títol 'La llegenda de la Torre Negra' i unirà l'antic castell fortificat de Torre Negra, del segle XI, i el Monestir de Sant Cugat. Ho explica la tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé.

Àngels Solé

Hi ha una llegenda d'un passadís que unia una mina de Torre Negra amb el mosnastir. Es l'excusa també per conèixer l'entorn del Parc de Collserola


L'altra novetat és el recorregut 'El modernisme a Sant Cugat'. Es tracta d'un itinerari en què es podran recórrer les principals mostres d'arquitectura modernista de la nostra ciutat, amb especial atenció al Celler Cooperatiu de Cèsar Martinell, la joia de l'itinerari.

La tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha mostrat la seva sorpresa per la gran afluència de santcugatencs a les visites guiades de la passada temporada, ja que en principi estaven pensades per gent de fora del municipi. Amb tot, Solé valora positivament aquest fet, com una demostració de què els nous santcugatencs tenen molt d'interés en conèixer el patrimoni de la seva ciutat. Escoltem Àngels Solé.

Àngels Solé

En tot cas, vol dir que molts nous santcugatencs tenen l'inquietud per conèixer l'entorn i el patrimoni de Sant Cugat i ho valoro molt positivament


Repeteixen convocatòria els itineraris 'El campanar, l'església i el claustre: El Monestir et sorprendrà', 'Itinerari per la vila de Sant Cugat', i 'Forma i color: el Monestir i els tapissos contemporanis de la Casa Aymat', per l'èxit que van tenir la temporada passada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.