Joan Manuel Serrat farà parada a Sant Cugat amb un concert al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un concert de Serrat

Imatge d'arxiu d'un concert de Serrat

Joan Manuel Serrat porta la seva gira 'Mediterráneo da capo' a Sant Cugat amb un concert el 13 de setembre al Teatre-Auditori. Les entrades per aquesta actuació es posaran a la venda properament, segons ha informat la promotora del concert, que ha avançat que el concert repassarà el seu repertori i incorporarà sorpreses musicals.

La gira, que passarà per Sant Cugat, amb una quarantena de concerts, arrenca aquest diumenge a Roquetes de Mar i ja té les entrades exhaurides a ciutats com Burgos, Logronyo, Mèrida i Madrid, així com a Buenos Aires i Santiago de Xile. Serrat acaba de llançar 'Discografia', una capsa amb 12 CD que inclouen tota la seva obra en català.

L'última estada de Serrat a Sant Cugat va ser el 2015 i va servir per arrencar la nova temporada Teatre-Auditori. Totes les vegades que ha passat pel municipi ha exhaurit les entrades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.