'Rock en família' arriba al Teatre-Auditori en una tribut a Queen per als més petits


  • Comparteix:

Freddie Mercury / Foto: Tasantcugat.cat

Freddie Mercury / Foto: Tasantcugat.cat

El Teatre-Auditori proposa aquest diumenge l'espectacle 'Rock en Família' que té l'objectiu de donar a conèixer als nens i nenes la història i les cançons de les bandes més rellevants dels anys 80 i 90. En aquesta ocasió es fa homenatge a Queen, de la mà de la banda tribut Play the Game. La funció serà a les dotze del migdia amb un preu d'entrada general de 15 euros, de 12 euros amb el descompte de Ta! En família i gratuïta per als menors de tres anys.

El xou de 'Rock en Família' es divideix en dues parts, en la primera un contacontes explicarà el context en què es va formar Queen i anècdotes curioses de la seva trajectòria. Després, la banda Play the Game tocaran cançons mítiques de la banda com 'We Are the Champions', 'We Will Rock You' i 'Bohemian Rhapsody'.

El productor i director de 'Rock en Família', Juan Holguera, ha explicat que l'objectiu és ser un punt d'unió entre pares, que han crescut escoltant rock, i els seus fills.

Juan Holguera

Som d'una generació que estem començant a ser mares i pares i creiem que és molt important compartir l'experiència de la música en directe i de la cultura del rock amb els nostres fills i filles.


En altres ocasions 'Rock en família' ha fet tribut altres grups com The Ramones, Metalica i Iron Maiden.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.