Obert el període per presentar-se a la segona edició de 'Músics de carrer', que enguany durarà 10 mesos


  • Comparteix:

La iniativa ofereix 14 punts per a la música en directe al carrer durant 10 mesos / Foto: Localpres

La iniativa ofereix 14 punts per a la música en directe al carrer durant 10 mesos / Foto: Localpres

Aquesta setmana s'ha obert el període de presentació de propostes per participar a la segona edició del projecte Músics de Carrer, una iniciativa de dinamització musical que ofereix 14 localitzacions de la ciutat on actuar en directe. L'edició d'enguany duplica la durada i s'allargarà 10 mesos entre el 7 de maig de 2018 i el 28 de febrer de 2019. Les inscripcions es poden fer fins al 25 d'abril per internet, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) o a La Pua-Oficina Musical. La llista dels seleccionats es farà pública el 4 de maig.

En aquesta segona edició també s'afegeixen quatre punts d'actuació, per arribar als districtes a més de l'eix de vianants del centre. En total se seleccionaran 40 propostes, de les quals 30 llicències seran per a noves formacions santcugatenques i 10 per a escoles de música.

El projecte Músics de Carrer s'adreça tant a professionals com amateurs, així com a persones vinculades a centres de formació musical: escoles, corals, grups instrumentals i combos, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.