Mig miler d'espontanis s'anima a tocar els pianos urbans d''El Maria Canals porta cua'


  • Comparteix:

Unes 500 persones han passat pels tres pianos que l'associació del Concurs Internacional de Música Maria Canals ha instal·lat a la plaça d'Octavià, la plaça del Doctor Galtés i a la de Lluís Millet aquest dissabte dins del programa 'El Maria Canals porta cua'. L'activitat, emmarcada en la programació de Viu la Clàssica a Sant Cugat, ha finalitzat amb un recital de piano d'Ignasi Cambra a la plaça d'Octavià.

Des de les onze del matí fins a les vuit del vespre, el degoteig de gent en els tres escenaris ha estat constant i en tot moment han sonat diferents composicions que pianistes de totes les edats han interpretat davant un públic improvisat.

La jornada musical ha finalitzat amb un recital del músic barceloní Ignasi Cambra, qui, amb una àmplia experiència en escenaris de tot el món, ha fet les delícies del nombrós públic assistent a la plaça d'Octavià. El pianista creu que és una manera d'apropar la música a la gent i una iniciativa molt engrescadora.

Ignasi Cambra

La iniciativa em sembla fantàstica. Que es posin pianos pel carrer i la gent pugui tocar una estona és molt atípic.


Aquesta és la segona vegada que el programa arriba a Sant Cugat, després d'una primera experiència al 2015.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.