La dansa mou el cap de setmana amb el 'Sant Cugat Balla'


  • Comparteix:

Edició anterior del Sant Cugat Balla / Foto: Teatre-Auditori

Edició anterior del Sant Cugat Balla / Foto: Teatre-Auditori

Danses i balls s'apoderen del cap de setmana amb el programa del 'Sant Cugat Balla', que serveix per celebrar el Dia Mundial de la Dansa. Les propostes exhibiran una àmplia mostra de la dansa que es fa a la ciutat i reivindiquen la importància d'aquesta disciplina. El màxim exponent d'això serà dissabte amb la 14a edició de la Mostra de Dansa que aplega les escoles de Sant Cugat.

Divendres
El programa treu la seva vessant més popular amb 'Danses de plaça'. Organitzat per l'Esbart Sant Cugat i el Grup Mediterrània, la proposta ofereix un espai de danses de tradicionals per conèixer, observar i ballar. La cita és a les set de la tarda a la plaça Victòria dels Àngels.

El Teatre-Auditori també se suma amb el Béjart Ballet Lausanne. A dos quarts de sis de la tarda, la companyia ofereix un assaig obert abans de la funció a les nou del vespre a l'equipament municipal. Hi haurà una nova funció dissabte a les set de la tarda.

Dissabte
El parc de Ramon Barnils es converteix en l'epicentre de la celebració amb la 14a edició de la Mostra de Dansa. La proposta reuneix les escoles de dansa de la ciutat per oferir al públic santcugatenc un tast del treball que realitzen. Ballarins de totes les edats i estils compartiran escenari a partir de dos quarts de sis de la tarda.

A més, l'Esbart organitza un taller d'iniciació a la dansa d'Eusakal Herria a les sis de la tarda a la seu de l'entitat.

A les set de la tarda, el Teatre-Auditori repeteix amb el Béjart Ballet Lausanne i La Tacones proposa a les nou del vespre 'Cronexiones', 30 minuts d'improvisació cronometrada a càrrec de les 'bailaoras' de l'espai.

Diumenge
La celebració es trasllada diumenge al Mercantic. De deu al matí a tres de la tarda, estudiants de la formació de ballarins del Varium Espai de Moviment presentaran peces curtes d'un minut per tots els racons de l'espai.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.