Ballarins i públic desborden el pav 3 de la Rambla del Celler en la 10a Trobada Comarcal de Dansa


  • Comparteix:

Un miler de persones ha desbordat el pav 3 de la ZEM de la Rambla del Celler en la 10a Trobada Comarcal de Dansa on alumnes de hip hop del programa escolar de l'OMET i d'escoles d'altres municipis han mostrat les seves coreografies als assistents. La jornada s'ha desenvolupat en format d'exhibició de caràcter lúdica i no competitiva, i ha reunit onze escoles santcugatenques i centres de Terrassa, Castellbisbal i Rubí.

La cita s'ha dirigit a alumnes d'entre vuit i onze anys. Els ballarins han destacat aquesta trobada com una bona oportunitat per mostrar al públic els seus balls.

Alumnes

Em sembla que és una oportunitat perquè la gent et pugui veure ballar i veure com ho fas. / Ha sigut una experiència molt bonica venir aquí a Sant Cugat a ballar. / Ha sigut molt divertit i crec que si tornem ens ho passarem igual de bé.


La trobada s'ha dividit en dues sessions per evitar aglomeracions a les grades del pavelló. Els familiars dels participants han posat en valor aquesta activitat per 'la seva promoció del companyerisme i de la creativitat'.

Familiars

Em sembla una activitat preciosa perquè els nens entre ells es demostren companyerisme. És una activitat de creativitat que està molt bé que experimentin. / És un dia molt bonic per reunir-nos i veure les danses de cada escola. És molt entretingut per a ells i per a les famílies.


Els pavellons de Sant Cugat acullen aquest esdeveniment des de fa deu anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.