El públic santcugatenc omple l'Auditori per veure 'El Precio' d'Arthur Miller


  • Comparteix:

Els espectadors van acomiadar amb un llarg aplaudiment als actors

Els espectadors van acomiadar amb un llarg aplaudiment als actors

Èxit de públic a l'Auditori aquest divendres per veure l'obra de teatre 'El precio' d'Arthur Miller. Amb Juan Echanove al capdevant, el muntatge ha tingut una molt bona acollida entre el públic santcugatenc, que ha agraït l'entrega dels actors amb llargs aplaudiments.

L'obra 'El precio' ja ha passat per Sant Cugat i ho ha fet amb un important èxit de públic. L'Auditori s'ha omplert de gom a gom per veure l'obra d'Arthur Miller, que compta amb un repartiment encapçalat per Juan Echanove, i que completen Elena Pedregal, Juan José Otegi i Ana Marzoa. El muntatge, dirigit per Jorge Eines, ha arrancat forts aplaudiments, que Echanove atribueix al fet que el públic ha sabut escoltar, i això sempre ajuda als actors a treballar millor.

Juan Echanove

És el primer cop que treballo a Sant Cugat i el nivell d'escolta ha estat meravellós. Quan l'espectador treballa bé, nosaltres no tenim més remei que fer el mateix.


'El precio' és la història de Víctor i Oscar, dos germans que es retroben al cap de molt temps, i que ho fan per retreure's el passat. Juan Echanove, explica com s'ha preparat per una obra de dues hores de durada sense intermedi que requereix un gran desgast físic i mental.

Juan Echanove

Jo intento entendre la funció i el peronatge, penso molt en ell i després intento donar el millor de mi mateix


El futur professional més proper d'Echanove passa per acabar de rodar els últims episodis de la que serà la seva segona temporada de la sèrie d'Antena 3, 'UPA dance'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.