Stacey Kent i Kyle Eastwood actuaran al Teatre-Auditori aquesta tardor


  • Comparteix:

Stacey Kent i Kyle Eastwood visiten Sant Cugat per primera vegada

Stacey Kent i Kyle Eastwood visiten Sant Cugat per primera vegada

El Teatre-Auditori proposa un cap de setmana de música internacional al novembre, amb les actuacions de Stacey Kent i Kyle Eastwood, que visiten Sant Cugat en la programació del Festival Internacional de Jazz de Barcelona. Kent portarà el seu jazz el 24 de novembre en una actuació, l'única a Catalunya i a l'Estat espanyol i que forma part de la gira europea. Eastwood, fill de l'actor nord-americà, portarà el seu contrabaix a l'escenari santcugatenc en un concert el 25 de novembre on presentarà els temes de l'últim disc, 'In transit'. Les entrades costen entre 16 i 36 euros. Es pot comprar un abonament combinat per a les dues actuacions per 50 euros.

Stacey Kent és una cantant nordamericana que fa una proposta de jazz tintada de ritmes brasilers i francesos. Ha publicat una quinzena de discos, el més recent, 'I know I dream: The Orchestral Sessions' (Okeh/Sony, 2017). La seva obra ha estat reconeguda amb els premis British Jazz Award i BBC Jazz Award, per la Ordre de les Arts i de les Lletres francesa. Va rebre una nominació al Grammy al millor disc de jazz per 'Breakfast on the morning tram'.

Kyle Eastwood, actor i baixista, és fill del director, productor i actor nordamericà Clint Eastwood. De fet, és el responsable de les bandes sonores d'algunes de les películes del seu pare, com 'Mystic River', 'Million Dollar Baby', 'Gran Torino' i 'Invictus'. Kyle Eastwood ha publicat vuit discos on toca tant el contrabaix com el baix elèctric.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.