Sant Cugat i Malawi, units pel llenguatge universal de la dansa


Temes relacionats

Escoles i equipaments s'impliquen per fer ballar de nou la ciutat al 'Sant Cugat Balla' (11/abr/18)


  • Comparteix:

Alumnes de dansa del Club Ball Esportiu Sant Cugat i de Lilongwe, Malawi, han compartit aquest dimecres una sessió de dansa 'afro beat', una disciplina que combina moviments tradicionals amb contemporanis. El taller, que forma part de la programació del 'Sant Cugat Balla', és fruit de la col·laboració del centre amb l'ONG Petits Músics del Món. Aquesta entitat ha estat beneficiària de la recaptació obtinguda de les inscripcions de la sessió.

Malgrat les diferències d'idioma, el llenguatge corporal ha estat suficient perquè els professors i alumnes malawians expliquessin els detalls de les seves coreografies. John Duma i Yohane Kesias són els mestres de ball responsables del taller.

John i Yohane

Esperem que els alumnes apreciïn la dansa africana, tant la tradicional com la contemporànea. / A l'Àfrica hi ha moltes danses, amb significats diferents. És un llenguatge universal.


Una quinzena d'infants ha participat de la sessió i han seguit els ritmes 'afro beat'. L'Adriana, la Karen i la Idan han compartit amb Cugat.cat les seves sensacions de participar en aquesta iniciativa.

Alumnes

S'expressen molt bé quan ballen. / Et sents molt bé ajundant-los. / S'aprèn molt del seu estil de vida.


Petits Músics del Món treballa en l'àmbit de la cooperació a Malawi i per sensibilitzar els països del nord per aconseguir 'una societat més conscient i responsable', així com per afavorir intercanvis culturals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.